Paulien van Eldik

Thuiszorgtherapeut

Wie ben ik?

Ik ben Paulien van Eldik en sinds juli 2012 afgestudeerd als Oefentherapeut Cesar. Tijdens mijn opleiding en verschillende waarnemingen daarna, heb ik veel ervaring opgedaan met het geven van bewegingstherapie aan ouderen. Deze doelgroep heeft ook altijd mijn interesse getrokken.

Praktijk OptiFysik is opgericht in 2008 door Ed Laagewaard in Driebergen. Vanaf 1 januari 2014 heb ik de praktijk overgenomen. Sindsdien ben ik praktijkeigenaar geworden en werkzaam als thuiszorgtherapeut.

Mijn aanpak typeert zich door de zorgvraag centraal te stellen, rekening te houden met persoonlijke wensen, efficiënt te werk te gaan, hoge kwaliteit van zorg te bieden en samen te werken met andere disciplines.

De kwaliteit van mijn therapeutisch handelen houd ik hoog, door regelmatig cursussen, bij- en nascholingen te volgen. Ook ben ik lid van mijn beroepsvereniging (VvOCM) en sta ik geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici:

Vereniging van Oefentherapeuten Cesar en Mensendieck lidnummer 400299

Kwaliteitsregister Paramedici KP-nummer 49911473894

Handelsregister KvK nummer 59421878

Gevolgde cursussen

  • E-learning “Landelijk netwerk voor revalidatie coronapatiënten in de eerste lijn” (2020)
  • Beweeginterventie Geriatrie (2019)
  • Individuele Professionele Ontwikkeling (2018)
  • Landelijk Congres Moderne Dementiezorg (2016)
  • Myofasciale Chronische Pijn (2016)
  • Landelijk Congres Palliatieve Zorg voor mensen met Dementie (2016)
  • Landelijk Congres Moderne Dementiezorg Thuis (2015)
  • Geïntegreerde Thuiszorg (2014)
  • Training Starten met de Valanalyse (2014)
  • Zitproblematiek en oplossingen (2013)
Uw thuis in goede handen!